@Aš: Dėl tų paskaičiavimų - kartais prancūzų arena ne 280mln Lt be jokios infrastruktūros? Vietų skaičių Miliūno arenoje galima sumažinti iki tokio dydžio kaip ir prancūzų variante, jei tai pagerintų $ rodiklius. Dėl kongresų rūmų - abejoju, kad kažko labai ten tokio nebus galima organizuoti Miliūno arenoje, ką bus galima organizuoti prancūzų. Tiesiog išpūstas burbulas ir tiek.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno Arena | 2 etapas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Vladass Rodyti pranešimąNa negi visi tokie primatai kaip sis = Gator? Prie ko cia Kauno valdzia, jei nerealias salygas kele prancuzpalaikiai? Kauno valdzia padare gera darba, net rizikuodama savo autoritetu tokiu primatu akyse, taciau neuzkraudama miestui finansines nastos 30 metu i prieki.....
Norėčiau, kad įvardintum prancūzų sąlygų „nerealumą“.
Koncesijos sutartis būtų trukusi 25 metus, nedezinformuok žmonių.
Statant Miliūno areną paskola taip pat bus imama, kas taip pat reiškia finansinę naštą, plius, teks dengti milijoninius, aš taip manau, arenos nuostolius. Neaišku, kur bendroje sumoje našta bus didesnė
Parašė sauls Rodyti pranešimąPabandziau panagrineti ta Rakausko rasliava ir paskaiciuoti koks mazdaug plotas tenka tai projektuojamai arenai: taigi jos plotis gaunasi mazdaug 70 metrau pagal piesineli. Ar tikrai tokio dydzio arena gali sutalpinti tiek ziurovu, kiek ju reikia Eurolygos rungtynems???
Parašė Edd Rodyti pranešimą@Aš: Dėl tų paskaičiavimų - kartais prancūzų arena ne 280mln Lt be jokios infrastruktūros?
Vietų skaičių Miliūno arenoje galima sumažinti iki tokio dydžio kaip ir prancūzų variante, jei tai pagerintų $ rodiklius. Dėl kongresų rūmų - abejoju, kad kažko labai ten tokio nebus galima organizuoti Miliūno arenoje, ką bus galima organizuoti prancūzų. Tiesiog išpūstas burbulas ir tiek.Paskutinis taisė Aš; 2007.07.19, 23:13.
Comment
-
[QUOTE=Aš;190657]Pagal saviraiškos galimybes primatą man primenu tu
Tikiuosi esi puikios nuomones apie savo saviraiskos galimybes ir intelektualinius pajegumus. Tuo ir apsirobokime...
Norėčiau, kad įvardintum prancūzų sąlygų „nerealumą“.
Kaina visiskai nereali... skirta isgasdinti Kauna, kad liks be arenos, ir taip gauti isipareigojimus visai amzinybei....
Koncesijos sutartis būtų trukusi 25 metus, nedezinformuok žmonių.
nori pasakyti kad 25 tai labai trumpas laikas? Lietuva pries kara nepriklausoma isbuti tiek nesugebejo. Per ta siaubinga 25 metu epocha tu ir impotentu spesi patapti ir slapimo nebelaikys pusle, o vis tau reikes moketi uz tuomet pasenusia arena....
Statant Miliūno areną paskola taip pat bus imama, kas taip pat reiškia finansinę naštą, plius, teks dengti milijoninius, aš taip manau, arenos nuostolius. Neaišku, kur bendroje sumoje našta bus didesnė
jei neaisiku, tai pirma issiaiskink, o paskui panikuok. Siauliai, Vilnius be prancuzu apsiejo ir nieko... nuostoliu nera... O prancuzu arenos siulomas uzimtumas pelna kam duotu? Atspek gudruti? Kaunui ar francuzams?
Comment
-
Vladas:
siūlai Rubiconui atiduoti Nemuno salą, kad anie pastatytų areną be akustikos už 100mln?
Kitas dalykas - iš kur žinai, kad miestas negautų į savo biudžetą daugiau mokesčių iš atvyksiančių turistų ir pan. Kaip manai, kiek pinigų miestas atsiimtų iš tos pačios arenos dėl NT mokesčio?
Dėl pelno - jei pelnas būtų didesnis - koncesijos mokestis mažėtų.
Taigi vyras, šnekėk tik tada, kai daugiau už kitus žinai
Comment
-
Parašė Vladass Rodyti pranešimąKaina visiskai nereali... skirta isgasdinti Kauna, kad liks be arenos, ir taip gauti isipareigojimus visai amzinybei....
nori pasakyti kad 25 tai labai trumpas laikas? Lietuva pries kara nepriklausoma isbuti tiek nesugebejo.
Per ta siaubinga 25 metu epocha tu ir impotentu spesi patapti ir slapimo nebelaikys pusle <...>
Kokiam laikotarpiui bus imama paskola statant Miliūno areną? O vat tamsta ir nežino, ir šaukia
jei neaisiku, tai pirma issiaiskink, o paskui panikuok. Siauliai, Vilnius be prancuzu apsiejo ir nieko... nuostoliu nera...
O prancuzu arenos siulomas uzimtumas pelna kam duotu? Atspek gudruti? Kaunui ar francuzams?
Arenos rentabilumas yra sudėtingas klausimas Lietuvos rinkai. Labai džiaugsiuos, jei arena dirbs pelningai, tai bus nemažas pasiekimas. Tokiu atveju 80% pelno atitektų Žalgiriui, kurį miestas visvien remia ir kurio gerovė yra miesto interesas, 20% - prancūzams. Be prancūzų negautume nė tų 80%, nes mokėtume nuostolius, mano manymu. Kas geriau, gudruti?Paskutinis taisė Aš; 2007.07.19, 22:23.
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimą1 Kiek atsimenu, tai Kauno skolinimosi limitas yra 200 mln. Lt. Ar aš klystu? ( o kiek Miliūno arena kainuos? dar pridėkite bent 60mln ES paramos )
2 Negi Kaunas jau tapo nepatikimu partneriu? Dar yra stebuklingas žodelis imant kreditus (su valstybės garantija ) tuomet net patys nepatikimiausi bankai mielai duoda paskolas su minimaliais procentais. O taip kad miestas neturėtų kuo padengti paskolos visvien niekada nebus.Paskutinis taisė Tomas; 2007.07.19, 22:21.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Siauliai, Vilnius be prancuzu apsiejo ir nieko... nuostoliu nera...Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąAr tu tuo įsitikinęs? Dėl Šiaulių nieko negaliu pasakyti, arena dar neatidaryta. Tačiau apie "Siemens" arenos "pelningumą" siūlyčiau pasidomėti labiau.
na pasidomejau... klesti. ir?
Comment
-
Parašė Vladass Rodyti pranešimąna pasidomejau... klesti. ir?
Bet, velnias, kaip apmaudu, kai tokie žmonės, su tokia argumentavimo politika, sudaro visuomenės nuomonės įvaizdį.Paskutinis taisė Aš; 2007.07.19, 22:28.
Comment
-
Parašė Vladass Rodyti pranešimąna pasidomejau... klesti. ir?
Comment
-
Parašė udra Rodyti pranešimąJau nervuoja kaip tu.Siemens arenos nuostoliai milijoniniai,kuriuos dengia Vilniaus savivaldybe
Geriau diskusijos atskirai Vilniaus arenos tema čia neplėtokim.Paskutinis taisė Aš; 2007.07.19, 22:41.
Comment
-
Parašė Vladass Rodyti pranešimąO prancuzu arenos siulomas uzimtumas pelna kam duotu? Atspek gudruti? Kaunui ar francuzams?It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
O siaip tai be zodziu...Lenkiu zemai galva pries Kauno valdzia,kuri ne kuria,o griauna.Siaip tai gerai Garbaravicius pakalbejo(kas retai buna) delfi.lt.Kaunui ateina labai sunkus laikai.Nenoriu kazko pranasaut ar ka,bet man atrodo visas sitas baigsis savivaldybes griuvimu.Miliunio projektui pinigu gauti NEIMANOMA.O jei ir gautu(kuo visiskai netikiu,del ir taip didelio prasiskolinimo),tai manau su tikrai nemazom palukanom ir dar labai abejoju ar bankas ryztusi(tuo labiau Lietuvos) skolinti ilgam laikotarpiui.O apie uzsienio bankus mes galim tik pasvajot maziausiai,plius 2-5 mln nuostoliai kasmet ir per metus suma susidaro ispudinga ir turbut nemazesne nei prancuzu.
p.s. labai dziaugiuosi,kad siandien nebuvau centro puseje ir nenuejau i posedi(sansu buvo nemazai,bet del darbu nespejau),nes ten nervai jau tikrai nebutu atlaike.Kazkokie tai "fruktai" isrinkti i taryba.Beje Skrandis arba Joker gal galit nupasakot tvyrojusia nuotaika(kas ir taip aisku kokia buvo).
Zodziu,laukit "geresniu laiku".
O musu valdziaPaskutinis taisė udra; 2007.07.19, 22:39.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąKažkas šioje temoje buvo minėjęs, kad Rakausko arena krepšinio rungtynėms talpintų >9000 žmonių. Negaliu garantuoti, kad tai yra tiesa, nepamenu net pasisakymo autoriaus Eurolygai, kaip žini, reikia ne mažiau 10000 vietų, Europos krepšinio čempionato finalui - ne mažiau, kaip 12000 vietų.
Tik nesuprantu, negi taip niekas cirke į tai dėmesio ir neatkreips?
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąAr tu tuo įsitikinęs? Dėl Šiaulių nieko negaliu pasakyti, arena dar neatidaryta. Tačiau apie "Siemens" arenos "pelningumą" siūlyčiau pasidomėti labiau.
Comment
-
Tik nesuprantu, negi taip niekas cirke į tai dėmesio ir neatkreips?Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė Akela Rodyti pranešimąRakausko arenos "pristatyme" prieš savaitę buvo nurodyta, kad krepšinio varžyboms jo arenos vietų skaičius yra max 9300, kas yra per mažai Eurolygai visų pirma. Nekalbu apie čempionatą.
Tik nesuprantu, negi taip niekas cirke į tai dėmesio ir neatkreips?
Protingoji valdžios (cirko) dalis, manau, atkreipė. Kol kas siūloma dirbti su Miliūno arenos projektu, kas yra gerai, vertinant šią areną dviejų alternatyvų prancūzams atžvilgiu. Tačiau negavus finansavimo šiam projektui pereiti prie Rakausko būtų nedovanotina. Tikėkimės, ateityje toks absurdas neįvyks.Paskutinis taisė Aš; 2007.07.19, 23:14.
Comment
-
Parašė udra Rodyti pranešimąp.s. labai dziaugiuosi,kad siandien nebuvau centro puseje ir nenuejau i posedi(sansu buvo nemazai,bet del darbu nespejau),nes ten nervai jau tikrai nebutu atlaike.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąPaskutiniais "skaičiavimais" - 190mln litų. Net jei Kirkilas tesės pažadą ir vyriausybė didins paramą ne BBI projektui (tarkim nerealiais 1.5 karto iki 90mln), vis vien liks ~100mln. (be palūkanų), kurių kol kas nėra iš kur paimti.
Pagal mane bus taip-PST dabar baigineja Siaulius ,persikels i Panevezy o po kokiu 1.5-2 metu davaziuos ir iki Megos
Comment
Comment